Nog minder dan 6 weken op de teller... - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Jan, Krijn, Wil, Marco, Miranda & Romy. Mulder & Gijbels - WaarBenJij.nu Nog minder dan 6 weken op de teller... - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Jan, Krijn, Wil, Marco, Miranda & Romy. Mulder & Gijbels - WaarBenJij.nu

Nog minder dan 6 weken op de teller...

Door: florida2011

Blijf op de hoogte en volg Jan, Krijn, Wil, Marco, Miranda & Romy.

26 Mei 2012 | Nederland, Schiedam

Wat gaat het opeens allemaal hard met nog minder dan 6 weken te gaan.
Er is wel weer het één en ander geregeld de aflopen tijd.
Voor de laatse 3 dagen hebben we een hotel in Miami Beach geboekt heerlijk direct aan het strand. Ook mogen we gebruik maken van alle faciliteiten van het zuster hotel aan de overkant.
Totdat we terugvliegen blijven we in Miami en maken in de omgeving onze uitstapjes. Laatst een mail gekregen van British Airways dat onze terugvlucht gecancelled zou zijn? (kan altijd erger, wij blijven nog wel ff dan). Zo erg was het dus niet hij ging nu 2 uur later richting New York waar wij een overstap hebben op het toestel naar Brussel.We vliegen trouwens terug met American Airlines.
Huurauto staat ook vast, moest nu toch wel een aardig bakkie worden zo met z,n zessen, nou dat is gelukt hoor het is een mooie minivan geworden voor 7 personen.Soort gelijk aan de fotos hieronder. Met 4 bestuurders moet dat helemaal goed gaan komen!