Bijna alles weer rond
Door: florida2011
Blijf op de hoogte en volg Jan, Krijn, Wil, Marco, Miranda & Romy.
02 Maart 2012 | Nederland, Schiedam
Na onze reis van vorig jaar waren we er al snel uit dat we weer naar de States wilde gaan.
Alleen deze keer gaan we met een bont gezelschap! Bestaande uit Mijzelf(Miranda) , Marco , Romy, mijn ouders Krijn en Wil en de vader van Marco ,Jan.
We vertrekken dit jaar op 6 Juli met British Airways vanuit Brussel, omdat we een vroege vlucht hebben en dan waarschijnlijk die ochtend om 5 uur al de deur uit te moeten ,met hoogst waarschijnlijk een hoop files onderweg (Vrijdag)richting Antwerpen hebben we besloten om lekker een hotel te boeken nabij Brussel Airport.
Dus we gaan Donderdag de 5e al lekker op pad met z,n allen.
Zo kunnen we heerlijk uitgerust en zonder stress aan de grote oversteek beginnen.
Vanaf Brussel vertrekken we om 9.55 naar Heathrow vanaf daar vertrekken we om 13.35 richting Miami.
De planning is om plaatselijke tijd om 17.40 te landen op Miami.
Daar gaan we de huurauto ophalen en vertrekken dan richting Kissimmee met 4 bestuurders moet dat geen probleem zijn.
Inprincipe zijn we dan 1 dag te vroeg in Florida want onze villa hebben we gehuurd vanaf de 7e, maar de verhuuder bood ons aan om een dagje eerder aan te komen in het huis zodat we meteen van onze vakantie kunnen gaan genieten. Remco, nog onze dank hiervoor!!
Tot de 17e Juli blijven we in deze mooie villa, daarna gaan we richting Cape Coral waar we ook een villa hebben gehuurd van een heel vriendelijke Engelse eigenaar.
Daar blijven we tot de 23e van daar uit gaan we naar Miami waar we nog 3 dagen verblijven in een hotel de 26e weer terug te vliegen via Newyork naar Brussel.
02 Maart 2012 - 21:25
Mineke:
Hallo allemaal,
Miranda wat een heerlijk vooruitzicht, dat jullie weer naar The Sunshine State gaan en dat jullie ook weer logeren in de mooie villa van Remco en natuurlijk ook in de andere villa die jullie hebben gehuurd. Ik wens jullie een ontzettende fijne vakantie toe, ik ga jullie zeker volgen. grtjes Mineke -
05 Maart 2012 - 18:50
Jan, Krijn, Wil, Marco, Miranda & Romy. Mulder & Gijbels:
Leuk Mineke dat je ons weer gaat volgen.
We hebben er al reuze zin in!! -
09 Maart 2012 - 21:49
Robert-Jan (MattRob):
Mooie reis en lekkere planning !! Wij zitten er vergelijkbare periode (vliegen vanaf AMS via Londen naar Miamiop dezelfde dag, maar met Delta). Gezellig ook zo met z'n allen ! Veel voorpret gewenst !