De Villa in Kissimee - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Jan, Krijn, Wil, Marco, Miranda & Romy. Mulder & Gijbels - WaarBenJij.nu De Villa in Kissimee - Reisverslag uit Schiedam, Nederland van Jan, Krijn, Wil, Marco, Miranda & Romy. Mulder & Gijbels - WaarBenJij.nu

De Villa in Kissimee

Door: florida2011

Blijf op de hoogte en volg Jan, Krijn, Wil, Marco, Miranda & Romy.

17 November 2010 | Nederland, Schiedam

In Kissimee hebben we de eerste week een luxe villa gehuurd van een Nederlandse eigenaar. Van Vrijdag 1 Juli t/m Zaterdag 9 Juli.
Het huis ligt op 10 min van de Disneyparken dat komt mooi uit want we gaan er een aantal bezoeken ,dus lekker dichtbij.
Dus als we de 1e Juli aankomen kunnen we direct door naar de Walmarkt en daar na in de POOL duiken.
Het uitzicht is geheel vrij aan de Poolzijde.

Voor meer foto,s van de villa kijk op WWW.huurvillaflorida.nl

• 21 Juli 2011 - 12:32

Martin:

Goedemiddag Marco, Miranda en Romy,

Wij hebben genoten ban jullie reisverslag, wij ( Martin , Miranda en Caitlin, gaan overmorgen naar Florida . De foto's van de villa in kissimee zagen er fantastisch uit. Ik wil graag vragen hoe jullie deze villa geboekt hebben, via kennissen of website/bemiddelaar.
    Wij hebben voor dit jaar via usafunvacations een villa met zwembad gehuurd.

Ik vroeg me af wat jullie voor die week betaald hebben. Ik zou het op prijs stellen als
    jullie dat willen emailen boersma139@hotmail.com

Groetjes uit Rotterdam

Jan, Krijn, Wil, Marco, Miranda & Romy.

Wij gaan in Juli 2012 voor met deze groep naar Florida. Hier kunnen jullie ons volgen op onze Trip, Wij zouden het heel leuk vinden als jullie een berichtje voor ons achterlaten.

Actief sinds 15 Aug. 2010